HA!

Jag bestämde mig för att färga ögonbrynen och fransarna igår. Det gör vi ju inte om.

Måndag

Snacka om att jag inte håller koll på dagarna, alla är densamma.
Jag jobbar-äter-sover. Absolut inget annat. Eller ja..
Åkte till Kiruna Fredag morgon, gymade och tog en snabb lunch med världens bästa Ida. Sen var det jobbet nästa. Det var den fredan. Lördan var i princip densamma. Gymet på morgonen, sen hem och käka, och jobbet. Dock slutade inte kvällen som planerat. Hade tänkt slänga mig i säng direkt jag anlänt till hemmet men inte. Katti skickade sms och var krogen sugen. Jag hakade på och vi hamnade först hos Elly. Kul jul. Det hade man inte väntat. Well, krogen sög nyktert, nog för att den gör det ändå, så det kom väl inte direkt som en chock(?)
Hem och sova för att åter igen vakna och NEWSFLASH jobba! Wiiie! Kom hem efter jobbet och somnade inte förens tre. Vakna 7 för att ta mig till bussen som leder mig till gällivare och åter igen... JOBBA!!
Nu jobbar jag heeela veckan, måndag till söndag.
Ja, jag får väl bra med penkki iaf. Tur det.

Och ja, åter igen. Besvikelsen är maxad och jag har bara lust att dela ut ett gäng lavetter.

Onsdag

Sitter på jobbet, två nätter till sen är det helg. Ska försöka klämma in lite exra skift under helgen så man slipper vara ledig.
Satt hos sköterskan i hela 1,5h igår och pratade. Det behövdes kan jag lova. Har börjat med mina antabus igen, och lika bra är väl det. Var hos läkaren idag och fick tillbaka mina älskade Imovane. Tack Anki!
Hur kommer det sig all direkt jag börjar må bra och känna att livet flyter på, så är det någon som slår mig i ryggen med en slägga? Det tål att funderas över.

Det är när man mår dålig man märker vilka som verkligen finns där. Utöver min familj finns det 7 personer jag älskar oerhört mycket, och utan dem skulle jag aldrig klara av att resa mig upp.
Tack för att ni finns där ♥

I wish

Darkness in the night
I’ll find that light for you
As long as I got eyes
I’ll have a sight for you
Long as I am alive baby I’d die for you
I wanna be with you

Wish I could keep you much longer
I know you gotta go
'cause you got things to do
Wish I could keep you much longer

Wish I could just stop by
And maybe say “Hi”
Wish I could just Stop by
And lay by your side

Aj

Det där gjorde ont, fruktansvärt ont.
I miss Y ♥

Söndag

Jag har varit duktig och röstat idag, inte fyskam.
För övrigt var det en intressant dag igår, jag var bakis och det mesta gick åt fanders. Har lyckats med att spärra abonemanget så nu är jag utan telefon, kanske borde fylla på den andra så man kan komunicera med omvärlden.
Åker hem idag med kvälls tåget, ska äntligen få sova med min söta ♥

På tal om ingenting, Kristoffer är allt bra rolig ibland. Han fick mig att föra en givande konversation med hans tjej, eller vad hon nu är. Jag avslutade samtalet ganska snabbt :P


YO!

Ska det vara så ska det vara ordentligt sägs det. Det slår vi klackarna i taket för!
Blev rätt dragen igår, och gjorde en del inte speciellt genomtänkte saker.
Nu OK och köpa cola, sen jobbet. Fy faan.

Torsdag

Sitter hos Angelika, blir en massa vin, godis, idol och en massa tjejsnack. Har även hunnit med att frisera damen. Nu ska här packas, hon flyr gve imorgon. Sen knalla till morsan i mörkret. BUHU!

Torsdag

Kul, telefonen ringde och väckte mig halv 7. Ja, här får man verkligen inte sova.

Min hjärna är på helspinn. Att en viss person kan snurra till det så bode vara olagligt. Ibland funderar jag på vad jag egentligen utsätter mig själv för? Det kanske är lika bra att bara glömma och gå vidare. Tvivlar på att det kan komma något vettigt ur detta. Eller ja, man vet ju aldrig?

Varför kan man inte gå in i andras hjärnor för att kunna förstå hur vissa personer tänker och funderar?

Alltså?!

Hade ett intressant samtal igår kväll, riktigt intressant.
Well, vi får se vad som händer härnäst.

Vars försvann mitt liv?

Jadu, det är frågan. Jag jobbar och sover. Ibland försöker jag hinna med att duscha och skita. Men det är tufft, man får klämma in det emellan luckorna.
Ska försöka få min bror att köra mig till Mbgt, får se hur det går med det.
Är i Gällivare tills på söndag, sen blir det att fara upp till kiruna och vara hemma i hela TVÅ dagar, sen tillbaka till skiten och jobba dom resterande veckorna. Förhoppningsvis slipper jag detta snart. Men ja, man ska väl inte hoppas på för mycket antar jag.
Om det inte börjar regna ska jag och My ta våra apostlahästar och styra upp en promenad. Wiie!

I kind of...miss you?


Kiruna, hell yeah.

Jag slängde mig på tåget till Kirrko efter att jag slutat imorse, tänkte köra en SUPRISE, IM HOME! :D Men, jaa..
Alla var inte lika glada att se mig.
Har spenderat pengar idag, köpte nå klackedojjs och en micro.
Oh, måste ringa K. Tjohejs!

oh!

Sitter och kikar på resor till Amsterdam i November. Rätt billigt att ta sig dit. 1400 tur och retur. Ska kika lite mer på det och ringa personen jag vill ha med. Får se vad den anser om mina paner. Kan tänka mig att jag får ett eldigt NEJ! :P

Hm?!

Jag har mått äckligt bra dom senaste dagarna, speciellt igår. Kan det vara att jag mår succesivt bättre när jag vet att en viss person inte har det lika bra? Kan det verkligen vara så illa? Ibland måste man få vara skadeglad, tror inte det gör mig till en sämre människa direkt. Eller?

Ska jag vara ärlig..?

..så tappar man dagarna lite när man jobbar natt. Tog ett tag för mig att förstå att det var söndag.
Har för övrigt skaffat mig en laptop enbart för att kunna glo film på tv,n. Wiie! *Happy Face*



Min nya bejbis <3


Brainstorm

Jag fick för mig att man kanske borde flytta söderut? Menar, vad ska jag egentligen göra här? Iof så har jag ju precis tagit mitt pick och pack och flyttat tillbaka till Kiruna, men nu känns det lite som att Göteborg lockar. Kanske man skulle testa att lyfta lite på vingarna och släppa det säkra norrbotten?
Jag ska fortsätta spåna, och den som lever lär se.

Well, snart får jag tagga till mamma och sova.
Bara två timmar kvar. Yeej!


Neeeej!

Min telefon hängde sig precis, och vägrade sammarbeta med mig. Var tvungen att bryta upp skiten och slita ut batteriet.
Men nu till själva problemet, fröken Nilsson minns inte PIN koden. Yeeej! Så vad tror ni jag gör? Ringer bror, han vaknar inte. Ringer mamma, hon vaknar inte. Trodde jag ringde Emil, men råkade ringa Emma. Hon vaknade, men hennes hjälp behövde jag inte så tanten fick somna om. Ringde Emil som verkligen inte svarade. Gjorde ett nytt försök med bror, han vaknade men vägrade kliva upp ur sängen. Slutligen testade jag mamma en sista gång och se på fan, tanten var vaken. Dock inte på det bästa humöret, men vad gör man inte för att få igång sin telefon. Till min stora besvikelse hittade hon inte pappret koden stod på så nu sitter jag här.
Ensam och övergiven, utan telefon. SATAN!

Stay awake!

Sitter för tilfället på jobbet och har ENDAST 7h kvar. Känns ju.. trevligt?
Var sjukt trött imorse när mamma hämtade mig från jobbet, räknade ihop att jag varit vaken 25h, så det var kanske inte så konstigt att ögonlocken inte riktigt ville lyda mig. 
Har spenderat eftermiddagen med världens bästa Ehlin. Blev att pressa godis och fläska i oss lite paj.
Ehlin, hur kommer det sig att vi jämnt äter en massa när vi socialiserar med varandra?

Kristoffer ringde mig idag. Som vanligt började han med att skälla. Rätt komiskt att han höjer rösten oftare nu än han gjorde när vi var tilsammans, fast han insåg ganska snabbt att det var rätt onödigt och blev snäll igen^^
Tänkte på en sak tidigare idag. Jag tror aldrig vi bråkat? Visst, vi hade våra disskutioner, men aldrig sådana att vi slängt på luren eller skiljts som ovänner. Kan det verkligen stämma?, eller är det bara så att efter en viss tid minns man bara de bra sakerna av ett förhållande?

För övrigt har jag världens BMG (bergmansgatan) längtan. Saknar mitt hem, det var trots allt min första alldeles egna nya och rätt många bra saker fanns där. Imorse var den ändå olidlig, kännde att jag ville tvinga mamma att köra mig till Malmberget och bryta mig in med en kofot. Slänga in en madrass och glo upp i taket.
Menar, hur illa är det egentligen när man t.om. saknar toaletten?

Nej, nu ska jag terrorisera någon via telefon. Måste ju ha underhållning såhär in på småtimmarna.
Pusshejs ♥

Onsdag, va?

Wow!
Äntligen fick jag fingrarna ur röven och gjorde en blogg för mina dagliga funderingar.
Ett ställe där jag kan utvärdera och gnälla över dagens handlingar och upptåg.
Jag har i princip bara landat. Hunnit packa upp det mesta ur kartongerna, men inte speciellt mer än så. Idag var jag extra effektiv och var förbi arbetsförmedlingen, soc, komvux och vårdcentralen. Är äntligen mitt liv på rullning?
Jadu, säg det.

RSS 2.0